BELLANO PIZZERIA & GRILLROOM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1079 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bellano Pizzeria & Grillroom. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 19:14 Lekker eten!!
21 mei 2024 om 12:02 Pizza's leken wel of ze bij Domino s vandaan kwamen....dikke deeg rand en ook de bodem....kortom geen lekkere pizza....laatste keer
20 mei 2024 om 21:05 Het duurde bijna 1,5 uur voordat de bestelling bezorgd werd en de patat was koud en slap. Bovendien zaten in de hamburgers harde stukjes. Kortom: wij zullen hier niet meer bestellen..!
20 mei 2024 om 9:23 Uitstekend
6 mei 2024 om 19:50 Snel bezorgd en lekker eten
30 apr 2024 om 21:27 mooi op tijd, goed warm, smakelijk
28 apr 2024 om 19:57 Pizza’s warm geleverd. Helaas zonder sausjes. Bezorger loste dit gelukkig redelijk snel op.
16 apr 2024 om 13:59 Ik bestel extra salami voor de calzone en betaal daar extra voor. Ik krijg een vleugje salami wat nog minder is dan de normale hoeveelheid. En de bezorging was bijna 2 uur later. Dat je niet krijgt wat je heb besteld is niet de eerste keer. Jammer
12 apr 2024 om 21:13 Altijd lekker en snel, pizza en shoarma. Ook voor super lekkere patat.
7 apr 2024 om 8:22 Verse knapperige bodem, heerlijke pizza
1 apr 2024 om 9:14 Uitstekend
30 mrt 2024 om 19:58 The best pizza !!!!